woensdag 10 oktober 2007

Moving on!


Het is bijna zover.

Binnen 2,5 weken verhuizen we! In het weekend van 27 en 28 oktober. Het dringt maar heel langzaam door dat we echt bij-na in ons eigen huisje zitten en niet meer in dit appartement dat we de laatste tijd meer dan beu werden (ook al was het een superappartement!).
Eindelijk meer ruimte, eindelijk een open grote keuken op hetzelfde verdiep als de woonkamer, eindelijk een inloopdouche en eindelijk een fermen tuin. Maar vooral: eindelijk ons eigen stekje waar we zo-lang aan gewerkt (of laten werken) hebben, naar geleefd en naar uitgekeken hebben.
De verhuis en het wonen in ons nieuw huis was altijd toekomstmuziek, iets dat nog lang ging duren en nu is het (plots) zo dichtbij. S p a n n e n d!

Maar ook... d r u k!
En zoveel werk. Inpakken bijvoorbeeld.
Nog steeds niet deftig aan begonnen, wel al allerlei lijstjes gemaakt. Lijstje met een overzicht van de huidige meubels en de inhoud ervan. Lijstje met een overzicht van de verhuisdozen met gedetailleerde beschrijving van wat er in moet komen: een doos bureaumateriaal, decoratiestuff, keukenstuff, kuisstuff, ... En een overzicht van waar de huidige meubels in het toekomstige huis zullen komen te staan én wat er in die kasten zal komen te zitten.
Een goede voorbereiding is het halve werk, zeggen ze he.

Nu er nog effectief aan beginnen...
In de week 's avonds ben ik meestal veel te moe en de weekends zijn vaak al volgepland. Het is vooral het beginnen eraan dat het lastigste is, eens ik bezig ben, heb ik de smaak meestal wel te pakken en zal het wel vlotten.

Verfkleurtjes moeten we ook nog kiezen, maar daar heb ik nu eindelijk een concreet beeld en idee van. Nu nog de man in huis overtuigen. Hoewel, de vrouw kiest de kleurtjes en de man zet de kleurtjes op de muren, mooie taakverdeling, niet? :D

Ma bon, druk of niet, veel werk of niet, we hebben fantastisch goede vooruitzichten!

Geen opmerkingen: