zondag 2 december 2007

Poppemie

Nora heeft voor haar eerste verjaardag een popje gekregen. Wij hadden er eigenlijk nog nooit aan gedacht om kwa speelgoed eens een pop te kopen. Ze lijkt (nog) niet echt zot van knuffels, dus we dachten dat een pop ook niet echt in de smaak zou vallen.

En toch! Nora is wel een beetje gek op haar poppetje. Het is niet dat ze ze constant bij haar wil, maar ze neemt het ding wel vaak bij haar en knuffelt de poppemie ook: gezicht van pop tegen haar gezicht en dan heen en weer wiegen. Superschattig.
Ook leuk is de kleertjes (proberen) uit- en opnieuw aandoen, vooral het mutsje. En mama of papa mogen steeds assisteren, of ze nu willen of niet. En als we vragen of Nora het mutsje of hoofdje wil zetten, doet ze dit ook! Maar wel op haar eigen manier... (zie foto)



Nu nog een naam vinden voor 'poppetje'. Iemand inspiratie?

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Onze eerste pop draagt de naam "pop" (makkelijk om te onthouden, dat wel), onze tweede is "poppemie", de derde was "baby Joy" (Joy is haar grote vriendin van bij de onthaalmoeder), de vierde nu is "Berlintje" (genaamd naar den t-shirt die ze van oma kreeg - meegenomen uit Berlijn). Onze Barbies noemen Stella en Luiga, geen idee hoe ze daar aan is gekomen... Mijn babypop van vroeger (die nu opnieuw uit de kast is gehaald) droeg de naam Katrien..
Misschien de naam van het merk geven?

Anoniem zei

Hmm...een poppennaam...wij hebben voor de moment nog geen echte poppen in huis, dus we kunnen nog geen naampjes uitwisselen. 'k Zou gewoon iets makkelijks zoeken, dus niet Barbara of Marie-Christine of Josephine-Charlotte ofzo :p