vrijdag 14 maart 2008

Nora in actie

We hebben Nora weer ganse dagen voor onszelf, dus veel fotomateriaal!

  • Ze wil veel (lees: alles) zelf doen. Fruit dat we vroeger in stukjes sneden, wil ze nu in één stuk opeten. En ook al is dat moeilijker om op te eten, ze zal niet opgeven en o wee als we toch een poging doen om het fruit in stukjes te snijden.













  • Ook flesje drinken wil ze de laatste week vooral zélf doen, het liefst in haar zeteltje, soms in de grotemensenzetel en soms op de schoot van papa:
















  • We hebben er een tijdje naar gezocht maar in de Hema hebben we eindelijk onze (en Nora haar) goesting gevonden: een mini-serviesje! Al heel lang vindt ze het leuk om met een lepeltje te doen alsof ze eet, dus dachten we wel dat ze het leuk zou vinden en we hadden gelijk. Ze heeft er een ganse avond zalig mee gespeeld!


    P.S. Zoals je kan zien: sinds een paar dagen kwijlt ze weer enorm. Ofwel tandjes ofwel opnieuw verkouden (veel snot heeft ze de laatste dagen alleszins ook).


  • Gisterennamiddag was ze in een mega-zotjes-bui: dansen tot ze er zelf zatjes en duizelig van werd, tapdansen met de voetjes en er zelf om schaterlachen en... rollebollen op de speelmat met de mama!



1 opmerking:

Anoniem zei

Super idee dat servies!!! *noteer*