zaterdag 29 maart 2008

Nora & Marie

Er begint steeds meer en meer interactie te komen tussen de twee zusjes. Nora beseft steeds meer dat er een baby in huis is en dat het niet voor eventjes is, maar dat dat klein spookske hier is om te blijven :)

De interactie - eigenlijk is het geen interactie omdat de actie enkel nog van Nora komt - is zowel positief als negatief. Positief is dat Nora telkens dada wilt (moét zelfs) zwaaien naar Marie als ze weggaat of als ze gaat slapen. Ook als ze 's morgens opstaat, wil ze per se eventjes onze slaapkamer binnen om Marie te begroeten. Bij het minste gilletje, kreetje, huiltje van Marie staat Nora paraat om Marie's tutje aan haar zusje te geven, desnoods zou ze zelfs haar eigen tut geven. Telkens drama natuurlijk aangezien we haar dat nog niet toelaten. De tut zou in Marie's oog/neus/oor belanden maar niet in haar mondje. Ze geeft ook braaf aaikes op haar zusjes hoofdje, voetjes, handjes.

Wat minder positief is, is dat de aaikes meestal ontaarden in hardhandig gepor, getrek, genijp aan de vingertjes en teentjes. Ook vindt Nora het leuk om na te gaan hoe hard ze kan knijpen in Marie's oortje en neusje. Waarschijnlijk is ze onder de indruk dat die lichaamsdelen anders aanvoelen dan bij haar poppetjes...
Ze bedoelt het uiteraard heel goed, maar het is soms best vermoeiend om haar in toom te houden!
Wat ze we de max vindt, is als ze mag helpen: aangeven van pamper, bavetje, kousjes,... Dan glundert ze!

2 opmerkingen:

Karen zei

Ooh... Die laatste foto, daar druipt de liefde zo vanaf! Mooi!

maaike zei

amai wat schattig toch zo twee prutskes...
ik kan me voorstellen dat het vermoeiend is ze altijd maar in toom te houden, maar dat wordt ongetwijfeld alsmaar eenvoudiger!